Ota yhteyttä

Oppaan kirjoittaja ja sivuston ylläpitäjä Aster Hedman on kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta ja lämpimästä vuorovaikutuksesta kiinnostunut ihmistyön ammattilainen, traumatietoisuusaktiivi ja kouluttaja.

Aster työskentelee lastensuojelussa ohjaajana sekä traumatietoisen perheiden kanssa tehtävän työn kehittäjänä. Työhistoriaa Asterilla on myös varhaiskasvatuksesta sekä seurakuntatyöstä. Koulutukseltaan Aster on sosionomi (AMK) diakoni, lisäksi Aster on opiskellut erilaisia täydennys- sekä lisäkoulutuksia muun muassa palveluohjauksen, lastensuojelun sekä lasten ja nuorten psyykkisen hyvinvoinnin tukemisen kokonaisuuksista.

Alussa tämä sivusto toimi Asterin sosionomi AMK diakoniatyön lopputyönä kirjoittaman oppaan julkaisupaikkana. Opas löytyy edelleen sivustolta. Oppaan tekoon osallistui haastattelun ja kommentoinnin muodossa monia sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ja seurakuntatyön ammattilaisia, muun muassa psykiatrian erikoislääkäreitä, psykoterapeutteja ja useita muita traumatietoisen orientaation asiantuntijoita.

Yhteydenotot: aster@traumainformoitu.fi

Seuraa meitä eri sosiaalisissa medioissa tai lähetä palautetta. Tsekkaa myös traumainformoitutoivo sivustot instassa ja facebookissa!

Aster Hedman kuva: Tiina Hänninen